Audi A3 1.2 TSI

Modelul de clasă compactă de la Audi va primi de anul viitor un nou motor, de doar 1,2 litri, dar care dezvoltă 105 CP.

Audi A3 1.2 TSI Audi A3 1.2 TSI

Politica de micşorare a motoarelor a ajuns şi la Audi, chiar la cel mai mic model al constructorului german. Audi A3 va primi de anul viitor noul motor de 1,2 litri, cu patru cilindri, supraalimentat, ce a debutat inițial de Polo. Dacă în cazul modelului Volkswagen propulsorul e vârf de gamă, la Audi A3 va reprezenta cel mai ieftin motor disponibil.

Cu o putere maximă de 105 CP şi un cuplu de 175 Nm, noul motor cuplat la o transmisie manuală cu şase trepte va avea un consum mediu declarat de doar 5,5 litri la fiecare sută de km şi va debuta pe gama A3 de la începutul anului viitor. Cel mai probabil 1.2 TSI va înlocui actualul 1,6 de 102 CP pentru a deveni noua motorizare de bază în gama Audi A3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.