Audi prezintă noul Moş Crăciun. Anul acesta lasă sania şi vine cu un Audi RS5 Sportback - VIDEO

Audi RS5 Sportback l-a determinat pe Moş nu numai să-şi taie barba, ci şi să piardă în greutate.

Audi prezintă noul Moş Crăciun. Anul acesta lasă sania şi vine cu un Audi RS5 Sportback - VIDEO Audi prezintă noul Moş Crăciun. Anul acesta lasă sania şi vine cu un Audi RS5 Sportback - VIDEO

Cu Crăciunul la doar două săptămâni distanţă, reclamele cu tematică de sărbătoare cresc în frecvenţă, iar Audi doreşte să-şi ţină fanii într-o stare festivă prin asocierea produselor sale cu Mos Craciun.

Acest videoclip, cu o durată de aproape 4 minute de la Audi, ne oferă un look proaspăt a lui Moş Crăciun. Audi RS5 Sportback l-a determinat pe Moş nu numai să-şi taie barba, ci şi să piardă în greutate.

Audi RS 5 Sportback a debutat la Salonul Internaţional Auto de la New York (28 martie - 9 aprilie 2018), ca o versiune pentru piaţa din SUA şi Canada. Îmbină designul dinamic cu un nivel ridicat de utilizare zilnică cu performanţă superioară. 

Motorul turbo cu doi cilindri 2,9 TFSI V6 oferă atât putere cât şi eficienţă şi poate atinge 331 kW. Cuplul său maxim de 600 Nm se desfăşoară pe o gamă largă de turaţii de la 1.900 la 5.000 rpm. Audi RS 5 Sportback accelerează de la 0 la 100 de km / h în 3,9 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 280 de km / h. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.