Audi Q5 - motorizări pentru USA

Deşi Audi Q5 pare un SUV compact potrivit mai degrabă europenilor, oficialii Audi acordă un foarte mare interes şi pieţei americane.

Audi Q5 - motorizări pentru USA Audi Q5 - motorizări pentru USA
Conform unui interviu acordat Automotive News, oficialii Audi declară că noul Audi Q5 va concura direct cu Lexus RX şi va fi mai mare decât ceilalţi competitori de prestigiu, BMW X3, Mercedes GLK sau Acura RDX.

Totodată, publicul se aşteaptă să fie preponderent feminin, iar planurile "verzi" pun accentul pe propulsia hibridă, cu aceasta Audi sperând să muşte serios din felia constructorilor japonezi. Conform celor de la Audi, comercializarea versiunilor diesel pe piaţa americană este pusă sub semnul întrebării, datorită preţurilor mai mari cu 4.000 USD pentru aceste motorizări faţă de cele pe benzină.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.