Audi recheamă modele fabricate în 1996

Audi va rechema 13.900 de modele Audi A8 fabricate între 1996 şi 2003 din cauza unor probleme la cutia de viteze automată.

Audi recheamă modele fabricate în 1996 Audi recheamă modele fabricate în 1996

Chiar şi modelele ieşite de mult timp din garanţie se pare că fac obiectul rechemărilor în service, ceea ce e un lucru de lăudat. În acesz caz este vorba de precedenta generaţie Audi A8, echipată cu transmisia automată cu 5 trepte, acolo unde potrivit NHTSA, în timp din cauza deplasării unui cablu, schimbătorul de viteze poate să iasă din poziţia Park chiar dacă cheia de este în poziţia de pornire.

Dealerii Audi vor rezolva această problemă prin fixarea cablului în cauză începând cu această lună.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.