Audi RS Roadster - rival pentru BMW Z4? GALERIE FOTO

Aldo Schurmann, designerul a cărui muncă v-am prezentat-o de-a lungul timpului revine cu un nou studiu de design, de data aceasta studentul propunând un concept proaspăt pentru Audi.

Audi RS Roadster - rival pentru BMW Z4? GALERIE FOTO Audi RS Roadster - rival pentru BMW Z4? GALERIE FOTO

Aldo Schurmann a botezat noua sa creaţie Audi RS Roadster, iar conceptul se vrea a fi versiunea "bad boy" pentru Audi TT. În privinţa aceasta, studentul a înlocuit formele rotunjite de pe TT cu linii mai agresive inspirate de Audi A5. În plus, RS Roadster pare să fi împrumutat şi ceva trăsături de la BMW Z4, mai ales în ceea ce priveşte forma alungită a capotei şi felul în care este gândită partea din spate. 

Aldo Schurmann este student la Istituto d'Arte Applicata e Design din Torino, secţia Transportation Design şi îi puteţi admira munca accesând acest link.

VEZI GALERIA FOTO cu conceptul RS Roadster şi spune ce impresie ţi-a lăsat!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.