Audi RS6 Avant şi mai puternic?

Audi RS6 Avant nu şi-a spus ultimul cuvânt în lupta familistelor hiper-rapide, existând zvonuri că o versiune mai "feroce" se pregăteşte în viitor.

Audi RS6 Avant şi mai puternic? Audi RS6 Avant şi mai puternic?
Cei de la Audi nu se culcă pe o ureche când vine vorba de performanţele lui Audi RS6 Avant şi se pare că, pentru a îşi păstra statutul de rege familist al şoselelelor, vor elabora în viitor o versiune Plus, care va trece de pragul de 600 CP, se presupune că ar fi vorba chiar de 613 CP.

În configuraţia actuală, Audi RS6 Avant posedă 580 de cai şi atinge prima sută de kilometri în doar 4,6 secunde. Deci încă 33 CP ar trebui să fie mai mult decât suficienţi pentru a provoca vise umede familiştilor cu apucături de piloţi. Această nouă versiune va apărea în 2011, conform publicaţiei olandeze AutoTelegraaf, odată cu realizarea unui facelift la întreaga gamă a modelului de clasă medie.

Audi RS6 a mai beneficiat de o versiune Plus între anii 2002 şi 2004, model ce oferea cu 30 de cai mai mult ( 480 faţă de 450), suspensii sport care coborau garda cu 10 mm şi roţi de 19 inchi. Putem spune despre acest model că a fost chiar o ediţie limitată, doar 999 fiind fabricate şi comercializate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.