Audi va investi 14 miliarde de euro în e-mobilitate şi autoturisme autonome

Cheltuielile totale estimate ale companiei pentru următorii cinci ani se ridică la 40 de miliarde de euro

Audi va investi 14 miliarde de euro în e-mobilitate şi autoturisme autonome Audi va investi 14 miliarde de euro în e-mobilitate şi autoturisme autonome

Audi, marca premium a producătorului auto Volkswagen a anunţat marţi că va investi 14 miliarde de euro până în 2023 în mobilitate electrică, digitalizare şi conducere autonomă, scrie Mediafax, citând agenţia Reuters.

Cheltuielile totale estimate ale companiei pentru următorii cinci ani se ridică la 40 de miliarde de euro, a precizat compania într-o declaraţie. De asemenea, intenţionează să ia măsuri de restructurare care vor genera câştiguri de 1 miliard de dolari.

„Această planificare are o semnificaţie clară, că avem o abordare sistematică asupra mobilităţii electrice şi vom fi mult mai concentraţi în viitor”, a declarat Bram Schot, preşedintele interimar al boardului Audi. „Ne prioritizăm resursele pentru produse şi servicii orientate spre viitor, care sunt foarte atractive şi relevante pentru piaţă”.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.