Autobuzul scăpat de sub control care a lovit 4 maşini şi s-a oprit într-un bloc în Bucureşti. STB neagă varianta defecţiunii – FOTO

Autor: Mediafax 30 apr. 2019 Știri auto

Societatea de Transport Bucureşti (STB) precizează, după ce ieri un autobuz al liniei 163 a fost scăpat de sub control pe Şoseaua Orhideelor din Capitală şi a intrat într-un bloc, că nu e vorba de defecţiune la sistemul de frânare, ci şoferului i s-ar fi facut rău la volan.

Autobuzul a fost sigilat criminalistic şi transportat într-o autobază a STB SA, unde va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialişti.

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce şoferul unui autobuz din linia 163, fără călători, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un imobil de pe Şoseaua Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat, luni, că în jurul orei 11.30, în zona Calea Giuleşti – Orhideelor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), fără pasageri, două maşini în mişcare şi două autoturisme parcate.

Şoferul autobuzului a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un bloc nou construit situat pe Şoseaua Orhideelor. Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide