Autoeconom.ro - platforma online care cheamă service-ul auto la tine acasă

Cinci tineri români din Baia Mare şi-au propus să rezolve una dintre cele mai agasante situaţii prin care trece un şofer cu ajutorul unei platforme online care pune în legătură service-uri auto şi proprietari de automobile.

Autoeconom.ro - platforma online care cheamă service-ul auto la tine acasă Autoeconom.ro - platforma online care cheamă service-ul auto la tine acasă

Platforma Autoeconom.ro a fost dezvoltată de cinci tineri din Baia Mare şi a pornit ca inspiraţie dintr-o teză de licenţă, conform Business Magazin. Principiul de funcţionare este relativ simplu şi are ca scop o mai bună colaborare între service-urile auto şi cei care au nevoie de reparaţii pentru maşinile lor.

Pentru început, utilizatorii trebuie să-şi creeze un cont. Al doilea pas este descrierea problemelor maşinii cu ajutorul unui formular special, completarea datelor tehnice ale modelului deţinut, oraşul şi perioada în care se doreşte efectuarea reparaţiilor. Al treilea pas este plasarea formularului şi aşteptarea unui răspuns din partea service-urilor interesate de preluarea "comenzii", care răspund printr-o ofertă făcută utilizatorului.

Practic, platforma Autoeconom.ro propune un loc de întâlnire virtual pentru proprietarii de maşini şi proprietarii de service-uri. Acest mediu avantajează găsirea celor mai bune oferte la reparaţii, în funcţie de argumente precum preţul, proximitatea, garanţia oferită pentru piesele de schimb sau evaluările realizate de alţi utilizatori ai site-ului. După un an de la debutul oficial, Autoeconom.ro - prima platformă de acest gen din România - a reuşit să centralizeze 210 service-uri auto din toată ţara.

Mai multe detalii aflaţi pe Businessmagazin.ro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.