Automobile Bavaria - extindere internaţională

Partenerul mărcii germane BMW în România, Automobile Bavaria, a înfiinţat o reprezentanţă BMW în apropiere de Munchen, după ce a preluat unul dintre dealerii neperformanţi din regiune.

Automobile Bavaria - extindere internaţională Automobile Bavaria - extindere internaţională

Un comunicat de presă ne arată că unitatea, denumită Autohaus Michael Schimdt, după numele preşedintelui Automobile Bavaria, se află în localitatea Wolfratshausen.

Planul pentru viitor include construcţia unei noi locaţii şi prevede investiţii de 2,5-3 milioane de euro, ţinta de vânzări fiind de 120 de maşini noi şi 50-60 second-hand, până la sfârşitul anului.

BMW a deschis şi în România un birou propriu, care a preluat activitatea de importator general de la Automobile Bavaria, având pe lângă atribuţiile de dealer şi alte obligaţii suplimentare, cum ar fi: vânzări de flote, vânzări către corporaţii internaţionale, vânzări către diplomaţi şi autorităţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.