Avem o admiraţie peste măsură pentru ea şi pentru maşinile astea (pictorial exclusiv Mercedes)

Se aude un Murmur din spate, linişte vă rugăm!

Avem o admiraţie peste măsură pentru ea şi pentru maşinile astea (pictorial exclusiv Mercedes) Avem o admiraţie peste măsură pentru ea şi pentru maşinile astea (pictorial exclusiv Mercedes)

Pe Andreea Bădală am avut #desoebitanesfârşitaşiimensa plăcere s-o cunoaştem acum câţiva ani. Ni s-a părut o femeie atât de deşteaptă că ne-am formatat impresia despre ele. Am zis că nu toate-s la fel. Am apreciat de la fizic (nu negăm primul instinct perfect natural) până la atitudine, stil, eleganţa şi business-ul în care e şi care trebuie să le conţină pe cele trei dinainte. A început cu ştiinţă şi pasiune, acum e la nivelul ultra. Gata cu laudele, însă, poate suntem noi subiectivi (deşi avem motive 0), aşa că lăsăm să curgă #deosebitulşidetaliatul comunicat de presă Mercedes despre parteneriatul Andreei Bădală cu firma germană. Ca să nu greşim noi ceva. La final aveţi superbele poze din pictorialul de deschidere al parteneriatului.

 

Mercedes-Benz a marcat debutul unui parteneriat cu Andreea Badala, designerul din spatele brandului Murmur. Aceasta va reprezenta imaginea gamei de autoturisme compacte Mercedes-Benz in Romania (Clasa A, Clasa B, CLA Coupé, CLA Shooting Brake si GLA).

 

„Suntem entuziasti sa anuntam parteneriatul cu Andreea Badala, unul care reflecta o viziune avangardista, caracteristica ambelor branduri. Tehnica inovatoare, originalitatea estetica si complexitatea detaliilor evidente in produsele pe care le cream au stat la baza acestei asocieri autentice, una ghidata de preocuparea noastra mutuala si permanenta pentru personalizarea excelentei si oferirea unei experiente originale consumatorului,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO al Mercedes-Benz Romania.

 

„M-a preocupat mereu viteza, mai ales in legatura cu spatiul creativ. Am observat cum viteza de creatie trebuie calibrata la alte viteze, cum ar fi cea de receptie a consumatorului. Astfel, parteneriatul cu Mercedes-Benz ma provoaca sa imi doresc si mai multa viteza. Exista o completare fireasca in orice proiect pe care il gandim impreuna si, ca in orice relatie, totul porneste de la valorile mutuale. Cu Murmur, nu am dezvoltat un brand dupa canoane. In acelasi sens, nu prezint piese pe catwalk, ci creez un altfel de catwalk. Si, pe acest altfel de catwalk, merg alaturi de Mercedes-Benz,” a declarat designerul Andreea Badala, fondatoarea Murmur.

 

Debutul parteneriatului dintre Mercedes-Benz Romania si Andreea Badala a fost marcat printr-o sedinta foto neconventionala si disruptiva, care reda spiritul campaniei „Grow Up.”, fiind realizata de renumitul fotograf american Will Sterns.

 

In cadrul pictorialului, designerul Andreea Badala si fotomodelul Anca Tiribeja au fost surprinse in ipostaze extravagante alaturi de Mercedes-Benz CLA si de Mercedes-Benz Clasa C Cabriolet.

Autor Alexandru Banu

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.