Avem sau nu reduceri la RCA de Black Friday? Emag, cel mai mare comerciant de Black Friday răspunde

Cel mai mare jucător din piaţa de e-commerce din România ...

Avem sau nu reduceri la RCA de Black Friday? Emag, cel mai mare comerciant de Black Friday răspunde Avem sau nu reduceri la RCA de Black Friday? Emag, cel mai mare comerciant de Black Friday răspunde

Emag, cel mai mare jucător din piaţa de e-commerce din România, a susţinut azi o conferinţă de presă în care a anunţat cum va decurge anul acesta Black Friday, şi care vor fi cele mai bune oferte.

Anul acesta, eMAG a pregătit pentru Black Friday maşini de la BMW, Mercedes-Benz, Ford,Toyota şi Fiat la preţuri între 7000 şi 180.000 de EURO, reducerile fiind în unele cazuri şi de până la 50%, a declarat CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu, în cadrul conferinţei. Pe lista de accesorii auto cu preţ redus se mai află şi 25.000 de anvelope. 

Conform acestuia, la ediţia Black Friday din 2017, pentru prima oară, o bancă vinde prin 60 de rate fără dobandă. El a mai spus că 79% dintre români ştiu de Black Friday, iar 44% şi-au exprimat dorinţa de a cumpăra ceva de Black Friday.

De asemenea va exista şi o aplicaţie care le va uşura clienţilor modul de cumpărare. 

În oferta de anul acesta va exista o maşină de lux care va beneficia de o reducere consistentă de 50.000 de EURO. De ştiut ar mai fi că la asigurările RCA nu se va face nicio reducere. 

Pe lângă maşini şi accesorii din domeniul auto, retailerul a anunţat că vor fi reduceri la 50.000 de televizoare, 25.000 de laptopuri, 60.000 de telefoane, 20.000 de frigidere şi 150.000 de electrocasnice. 

Black Friday 2017 începe în dimineaţa zilei de 17 noiembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.