Barack Obama vrea maşini eco pentru guvern din 2015

Din 2015 Obama vrea să cumpere pentru guvernul american doar maşini eco, fie complet electrice, fie pe GPL, fie pe combustibili alternativi, nu contează atâta timp cât sunt ecologice şi nu funcţionează pe combustibilii fosili.

Barack Obama vrea maşini eco pentru guvern din 2015 Barack Obama vrea maşini eco pentru guvern din 2015

Măsura luată de Obama de a achiziţiona pentru guvern, în 2015, doar maşini alimentate cu combustibili alternativi este într-adevăr o măsură lăudabilă şi... doar atât. În mod evident, acest lucru nu va avea puterea de a restructura politica energetică a Statelor Unite.

Dar cu toate acestea, această iniţiativă are un rol simbolic foarte puternic, se poate spune că va sta la baza intenţiilor Preşedintelui SUA de a reduce considerabil importul de combustibili fosili până în 2025 şi de a încuraja creşterea producţiei de biocombustibil şi gaze naturale. Pentru a reuşi să reducă cu o treime importul combustibililor fosili, Preşedintele Americii se bazează şi pe diminuarea consumurilor medii ale marilor companii de transport americane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.