Bentley sărbătoreşte centenarul prin lansarea unui film

Bentley intră în cel de-al 100-lea an de existenţă ...

Bentley sărbătoreşte centenarul prin lansarea unui film Bentley sărbătoreşte centenarul prin lansarea unui film

Bentley intră în cel de-al 100-lea an de existenţă, ocazie cu care lansează filmul ”Împreună suntem extraordinari: Povestea Bentley Motors”.

Compania înfiinţată pe 10 iulie 1919, derulează în imagini firul cel mai importante lansări până în prezent, la noul Continental GT.

În film vor apărea oamenii extraordinari din istoria mărcii, realizările sportive şi modelele de succes construite de-a lungul deceniilor.

Filmul foloseşte tehnologa 3D, cadrele fiind luate cu ajutorul camerei ALEXA Mini 4k şi dispozitive create pe comandă.

Printre personajele principale se numără legendarii ”Bentley Boys” şi ”Bentley Girls”, precum şi faimosul ”Blower”, câştigător la Le Mans şi Speed 8, alături de Woolf Barnato, în timpul celebrei sale curse împotriva ”Trenului Albastru”. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.