Bine ai revenit Dacia Braşovia! Conceptul verii este desenat de un puşti de clasa a 12-a - FOTO

Îl cheamă Teodor Nastase ...

Bine ai revenit Dacia Braşovia! Conceptul verii este desenat de un puşti de clasa a 12-a - FOTO Bine ai revenit Dacia Braşovia! Conceptul verii este desenat de un puşti de clasa a 12-a - FOTO

Îl cheamă Teodor Nastase, e pasionat de maşini şi tocmai a terminat clasa a 12-a. Insiprat de conceptele Dacia create de alţi graficieni români, precum Logan Lux al lui Puiu Nicolaie şi modelele 1300 şi 1100 ale lui Alexandru Maris, a decis să deseneze un model Dacia în felul lui. A ales ca inspiraţie modelul 1410 Sport şi l-a reinterpretat în stil 2018, încercând să păstrez o parte din liniile originale. Multe lucrari desenate de el găsiţi pe pagina de Facebook TNDesign.

 

 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.