BLACK FRIDAY 2018. Altex vinde maşini second-hand

De Black Friday 2018, Altex a scos la vânzare şi maşini second-hand.

BLACK FRIDAY 2018. Altex vinde maşini second-hand BLACK FRIDAY 2018. Altex vinde maşini second-hand

De Black Friday 2018, retailerul Altex a scos la vânzare şi maşini second-hand, alături de gama de accesorii auto, precum anvelope, sisteme de navigaţie sau sisteme audio.

Oferta este realizată în parteneriat cu AUTO MOLDOVA S.A., iar autovehiculele sunt rulate, cu specificaţiile disponibile pe site-urile www.altex.ro, www.mediagalaxy.ro  si www.auto-moldova.ro.

Maşinile aflate la vânzare sunt din gama Dacia sau Renault: Sandero, Logan, Lodgy, Duster şi Clio, Megane, Kadjar sau Scenic.

Preţurile variază între 22.000 de lei pentru un Renault Grand Scenic Privilege 1.5 dCi şi 104.900 lei pentru un Renault Kadjar Intens Energy dCi 130cp, cu tracţiune integrală.

Totodată, discounturile afişate pe site variază între 1.630 de lei, pentru un model Dacia Logan, şi 20.000 de lei, pentru un model Dacia Duster Laureate EDC, 1.5 dCi, 109 CP şi tracţiune 4X2.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.