BMW creştere a vânzărilor în România

Succesul BMW în România este în creştere, după cum o arată plusul de 60% al vânzărilor în primele patru luni ale anului, raportat la aceeaşi perioadă a anului precedent.

BMW creştere a vânzărilor în România BMW creştere a vânzărilor în România
Vânzările mărcilor BMW şi Mini în România au crescut cu 58,9% în primele patru luni, ajungând la 855 de unităţi, avansul fiind dat de Sport Utility Vehicle-ul (SUV) BMW X5 şi de modelele BMW Seria 3, potrivit datelor companiei importatoare.

Defalcat pe cele două mărci, livrările de automobile comercializate sub sigla BMW au înregistrat o creştere de 57,7%, de la 492 de unităţi în primele patru luni ale anului trecut la 776 automobile în intervalul ianuarie-aprilie al acestui an. Pentru aceeaşi perioadă de raportare, marca Mini a avut vânzări în urcare de la 46 de unităţi la 79 unităţi.

Şi anul trecut a fost unul fast pentru BMW în România, vânzările crescând cu 65%, la 2.727 de unităţi. Bestseller-ul a fost SUV-ul BMW X5 cu 809 unităţi, urmat de Seria 3, cu 746 de unităţi, iar podiumul vânzărilor a fost încheiat de SUV-ul compact BMW X3 prin, cele 473 de unităţi comercializate. MINI a onorat, în anul precedent, 195 de unităţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.