BMW demarează producţia noului Seria 3

La Munchen, s-a dat startul producţiei pentru cea mai nouă vedetă din clasa medie premium.

BMW demarează producţia noului Seria 3 BMW demarează producţia noului Seria 3

Cel mai nou BMW Seria 3 şi-a început oficial cariera. Producţia berlinei premium de clasă medie a debutat la fabrica din oraşul natal, Munchen, spre marea bucurie a autorităţilor locale şi a muncitorilor din această zonă.

Producătorul bavarez a investit nu mai puţin de 500 de milioane euro în retehnologizarea fabricii unde se va construi ce de-a şasea generaţie a modelului BMW Seria 3, cunoscut şi sub codul intern F30.

Cerinţele foarte ridicate de calitate au impus adoptarea celor mai noi roboţi industriali, atât pentru sudura cu laser a caroseriei, cât şi pentru ca vopsirea acesteia să fie cât mai apropiată de perfecţiune.

Chiar dacă noul BMW Seria 3 a necesitat construirea unei noi secţii de asamblare a caroseriilor, atenţia inginerilor bavarezi s-a îndreptat şi către mediul înconjurător. Astfel, aproape niciun deşeu eliminat în urma procesului tehnologic nu va fi nereciclabil.

Noua generaţie a celui mai bine vândut BMW din toate timpurile va debuta pe piaţa germană în luna februarie a anului viitor, urmând ca la scurt timp după aceea să ajungă şi pe piaţa românească.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.