BMW i8: acceleraţie 0-254 km/h. VIDEO

BMW-ul cu cel mai SF interior ne prezintă valenţele ...

BMW i8: acceleraţie 0-254 km/h. VIDEO BMW i8: acceleraţie 0-254 km/h. VIDEO

BMW-ul cu cel mai SF interior ne prezintă valenţele sportive în două filmuleţe în privinţa cărora singurul reproş este că nu sunt suficient de lungi. Intră în articol şi aruncă o privire. Merită!

Cu toate că am reuşit să îl şi conducem, de fiecare dată când dăm peste clipuri de genul acesta suntem tentaţi să ne întrebăm „oare când o să apară aşa ceva?”. BMW i8 este atât de SF încât încă reuşeşte să ne fascineze mai ceva ca poveştile lui Jules Verne. Iată-l aici într-o prezentare non-verbală, demonstrându-şi capacităţile sportive.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.