BMW M1 Concept

Sponsor principal pentru The Concorso D’Eleganza Villa D’Este, BMW prezintă anul acesta o interpretare modernă a supercarului M1 prezentat în urmă cu trei decenii.

BMW M1 ConceptÎn ultimii ani multe concepte au debutat la evenimentul din Italia, de lângă lacul Como, însă din nefericire niciunul nu și-a făcut loc până acum în producția de serie. Dar acest lucru se poate schimba, BMW fiind implicat serios în acest proiect iar un supercar pe baza acestuia nu ar fi exclus.

În ciuda declarațiilor oficialilor germani, de o interpretare modernă a celebrului model, conceptul plătește tribut liniilor învechite ale modelului de serie omonim. Dar în funcție de feedbackul primit cu privire la noul exercițiu de design și în condițiile în care toti adversarii direcți anunță tot mai multe modele sportive, care să acopere orice nișa posibilă, există șanse ca BMW să nu stea cu mâinile în sân și să se pună pe treabă serios.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.