BMW M3 cu proprietar trăznit

Şoferii de BMW au o reputaţie destul de proastă, însă personajul din clip îi depăşeşte pe mulţi la comportament grobian...şi nici măcar nu e român.

A se observa muzica dată la maximă, uşile larg deschise şi acoperişul doar pe jumătate rabatat - formă inedită totuşi de a epata - şi personajul cu burtă care se mişcă haotic pe muzică. Ar fi trebuit doar alte ritmuri, un peisaj din spatele blocurilor, plus accesorizarea personajului principal cu lanţuri multe de aur şi cu o frizură cu breton şi am fi admirat un tablou tipic românesc. Aşa ni se confirmă doar faptul că şi americanii au cocalarii lor şi uneori îi depăşesc pe ai noştri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.