BMW M5 V10 5,5 litri

Producătorul bavarez lucrează deja la noua generație, cu doi ani înaintea prezentării oficiale, viitorul M5 urmând să fie dotat cu un motor de 550 CP.

BMW M5 V10 5,5 litri BMW M5 V10 5,5 litri
Reducerea emisiilor de CO2 ajunge și în curtea diviziei M de la BMW, care a găsit pe moment o soluție ce nu va afecta performanțele. Se va trece la utilizarea a două turbine, injecție directă de combustibil și un alternator inteligent ce va permite recuperarea energiei pe frânare dar și integrarea sistemului stop&go ce oprește motorul atunci când mașina este imobilizată în trafic.

Actualul V10 de 5,0 litri va primi în plus 500 de cmc iar creşterea de putere nu va fi spectaculoasă, doar puţin sub 50 CP, în ciuda folosirii supraalimentării, care va avea mai mult rol de sporire e eficienţei consumului. Transmisia va fi asigurată de o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau noua automată cu şapte trepte M DCT cu dublu ambreiaj.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.