BMW ne arată cât de fermecătoare e viaţa în noul lor Seria 3. VIDEO

Cei de la BMW s-au gândit să facă un filmuleţ frumos despre noul Seria 3. Şi au reuşit să ne transporte, vreme de câteva minute, în vacanţă. Mai e un pic... mai e un pic!

N-ar trebui să spunem prea multe despre BMW Seria 3, pentru că faceliftul său a adus mai ales modificări care ţin de eficienţa motoarelor şi de detalii, iar nu vreo revoluţie. Însă cei care se ocupă de marca bavareză ştiu foarte bine pentru ce anume e gândită această maşină: relaxare, familie, sportivitate fără stres. 

Am îndrăzni să spunem că, din păcate, unii dintre cei care o şi cumpără ar trebui să vadă mai des astfel de filme, pentru a înţelege cu ce se ocupă, de fapt, marca asta. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.