BMW pregăteşte terenul pentru noul model BMW X7

BMW Group extinde fabrica din Spartanburg, Carolina de Sud, locaţie unde va fi produs noul model BMW X7.

BMW pregăteşte terenul pentru noul model BMW X7 BMW pregăteşte terenul pentru noul model BMW X7

BMW X3, X5, şi X6 precum şi derivatele X5 M şi X6 M au fost produse până acum la Spartanburg, centrul de competenţă BMW pentru gama X. Ziua de vineri nu a marcat doar startul producţiei noului BMW X4, ci şi anunţarea decizie de mărire e capacităţii fabricii din SUA.

Capacitatea acesteia va fi crescută la 450.000 de unităţi pe an, pentru că noul BMW X7 urmează să fie produs tot aici: "Cu BMW X7 dezvoltăm un nou model X de mari dimensiuni pe care îl vom produce în fabrica noastră din SUA pentru toate pieţele din lume - aceasta arată încă o dată angajamentul pentru Statele Unite", a declarat Norbert Reithofer, preşedintele consiliului director BMW AG.

Impactul economic al fabricii în regiune este evaluat la 16,6 miliarde de dolari. De la startul producţiei în 1994, Spartanburg a construit mai mult  de 2,6 milioane de automobile pentru clienţii BMW din întreaga lume. În acest moment sunt produse BMW X3, X4, X5 şi X6, iar în curând va fi adăugată şi o versiune X5 plug-in hybrid. În 2013 au fost fabricate 297.326 de automobile în locaţia din Spartanburg, cu o medie de aproximativ 1.100 de modele zilnic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.