BMW Seria 1 şi MINI, derapaje controlate filmate cu 1000 de cadre / secundă - VIDEO

Una din cele mai impresionante demonstraţii a fost un derapaj lateral care a dus la lovirea unei mingii de fotbal.

BMW Seria 1 şi MINI, derapaje controlate filmate cu 1000 de cadre / secundă - VIDEO BMW Seria 1 şi MINI, derapaje controlate filmate cu 1000 de cadre / secundă - VIDEO

BMW Seria 1 118i şi un MINI Hatch 5 uşi One D uşi s-au bucurat de un tratament spectaculos – o sesiune de filmări cu camerele slow motion Phantom.

Cele două modele făcut mai multe manevre, printre care întoarceri de 180 de grade sau derapaje controlate la punct fix. Una din cele mai impresionante demonstraţii a fost un derapaj lateral care a dus la lovirea unei mingii de fotbal cu roata dreapta spate. Clipurile au fost filmate cu camerele video Phantom, cu o capacitate de filmare de 1000 fps la o rezoluţie 4K. 

BMW Seria 1 - Derapaj controlat cu spatele

BMW Seria 1 - Derapaj controlat & minge

MINI Hatch One D - derapaj controlat cu spatele

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.