BMW Seria 3 Sedan şi Touring Facelift by AC Schnitzer

AC Schnitzer nu pierde ocazia aplicării unui tuning faceliftului celui mai bine vândut model BMW, mai multe detalii despre aceste intervenţii urmând să apară la Essen Motor Show.

BMW Seria 3 Sedan şi Touring Facelift by AC Schnitzer BMW Seria 3 Sedan şi Touring Facelift by AC Schnitzer

Seria 3 Touring by AC SchnitzerDeşi nu a fost extrem de promt, AC Schnitzer reuşuşte ca la doar câteva luni de la prezentarea facelitului modelului Seria 3, să vină cu o propunere de tuning atât pentru varianta Sedan cât şi pentru Touring. Modificările sunt cele standard, dar interpretate într-o manieră personală: un nou spoiler faţă, praguri mai mari, eleron spate, spoiler spate cu difuzor integrat şi diverse tipuri de jante alese după preferinţele clienţilor.

Firma de tuning cu sediul în Aachen propune şi o serie de accesorii interioare dar şi un kit de creştere a puterii motorului de 3.0 litri diesel, de la 254 la 284 CP, cuplul urmând şi el să fie mai mare, cu 50 Nm, până la un total de 570 Nm. Mai multe informaţii vom avea însă în apropierea Essen Motor Show.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.