BMW Seria 5 (milioane)!

Uzina din Dingolfing, Munchen, a aniversat un eveniment inedit: 5 milioane BMW Seria 5 produse în 5 generaţii.

BMW Seria 5 (milioane)! BMW Seria 5 (milioane)!
Totul a început în 1972, anul în care BMW prezenta la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt prima generaţie Seria 5. Cu 699.094 de unităţi vândute chiar de la prima generaţie, modelul avea să devină un succes pe piaţa auto, unde ca apoi numărul de automobile BMW din această clasă să se dubleze.

În vara anului 1981 a fost prezentată cea de-a doua generaţie cu 722.328 de unităţi vândute, iar în ianuarie 1988 a urmat cea de-a treia generaţie care a înregistrat un număr aproximativ dublu, ajungând la 1.333.438 de unităţi vândute.

În 1995 a fost prezentată cea de-a patra generaţie cu 1.470.757 de unităţi vândute, stabilind noi standarde de dinamism şi rigiditate torsională. Actuala generaţie de BMW Seria 5 a înregistrat un număr de aproximativ 1 milion de exemplare vândute.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.