BMW Service Filaret a fost gazda unui concert special al trupei Urma - GALERIE FOTO

Noul BMW Seria 3 şi BMW Z4 au fost alături de formaţia Urma

BMW Service Filaret a fost gazda unui concert special al trupei Urma - GALERIE FOTO BMW Service Filaret a fost gazda unui concert special al trupei Urma - GALERIE FOTO

Vinerea trecută, 29 martie 2019, BMW Service Filaret a fost gazda unui concert al trupei Urma. Cu această ocazie au fost expuse şi câteva modele BMW Seria 3 în 2 uşi din colecţia BMW Filaret, alături de noul BMW Seria 3 şi BMW Z4 M40i.

BMW Service Filaret este un atelier de service cu o lungă tradiţie dedicată mărcii BMW. Proaspăt renovată, una din halele de mecanică şi electrică a fost gazda concertului-surpriză Urma. O expresie a pasiunii pentru marcă pe care echipa Filaret o arată este şi colecţia de modele BMW, printre care şi versiunile coupé/în două uşi ale BMW Seria 3 de la prima generaţie (BMW E21) până la ultima versiune BMW Seria 3 Coupé (E92). Aceste modele au fost aliniate într-o prezentare alături de noul BMW Seria 3. 

BMW Z4 a fost alături de formaţia Urma şi acum zece ani. De această dată, sub forma unui Z4 M40i, BMW Z4 şi-a făcut debutul muzical. "Speed", melodia care este deschisă pe albumul "Lost End Found” de sunete de motor, a fost prilejul pentru un recital live din partea celor şase cilindri ai noului BMW Z4.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.