BMW Service Filaret a fost gazda unui concert special al trupei Urma – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

Vinerea trecută, 29 martie 2019, BMW Service Filaret a fost gazda unui concert al trupei Urma. Cu această ocazie au fost expuse şi câteva modele BMW Seria 3 în 2 uşi din colecţia BMW Filaret, alături de noul BMW Seria 3 şi BMW Z4 M40i.

BMW Service Filaret este un atelier de service cu o lungă tradiţie dedicată mărcii BMW. Proaspăt renovată, una din halele de mecanică şi electrică a fost gazda concertului-surpriză Urma. O expresie a pasiunii pentru marcă pe care echipa Filaret o arată este şi colecţia de modele BMW, printre care şi versiunile coupé/în două uşi ale BMW Seria 3 de la prima generaţie (BMW E21) până la ultima versiune BMW Seria 3 Coupé (E92). Aceste modele au fost aliniate într-o prezentare alături de noul BMW Seria 3. 

BMW Z4 a fost alături de formaţia Urma şi acum zece ani. De această dată, sub forma unui Z4 M40i, BMW Z4 şi-a făcut debutul muzical. „Speed”, melodia care este deschisă pe albumul „Lost End Found” de sunete de motor, a fost prilejul pentru un recital live din partea celor şase cilindri ai noului BMW Z4.

 Comentarii
Inchide