BMW Vision iNEXT poate fi condus virtual la CES 2019 de la Las Vegas

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

La ediţia din acest an a Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas, BMW Group va prezenta experienţa condusului într-o varietate de moduri. În perioada 8-11 ianuarie 2019, vizitatorii vor avea şansă de a conduce virtual BMW Vision iNEXT, acompaniaţi de Asistentul Personal Inteligent BMW. 

Vision vehicle va fi expus alături de o instalaţie ce oferă o impresie virtuală a modului în care se conduce autonom BMW Vision iNEXT. Pentru a începe simularea, Asistentul Personal Inteligent BMW sugerează o agendă zilnică şi planifică perfect activităţile pentru călătorie.

Cu ochelarii de realitate virtuală şi un concept spaţial conceput special, vizitatorii se pot cufunda în această lume virtuală: iniţial, ei înşişi conduc BMW Vision iNEXT, dar automobilul preia curând funcţia de condus. În modul „Ease” autonom, conducătorul interacţionează cu Asistentul Personal Inteligent BMW, care face sugestii şi controlează diferite servicii digitale pentru conducător – de la videoconferinţe la cumpărături şi funcţii smart home.

Vizitatorii pot explora direct principiul fundamental de design denumit „Shy Tech” – tehnologia integrată discret care devine vizibilă doar când este necesar -, datorită altor două exponate din afara automobilului. Interiorul BMW Vision iNEXT este conceput ca mediu mobil care îmbunătăţeşte calitatea vieţii. Acest „Favorite Space” răspunde întrebării: „Cum vor arăta automobilele când nu vor mai trebuie să fie conduce de o persoană, dar încă pot fi?”

 Comentarii
Inchide