BRAVO: Dacia are o revistă proprie, ”Daciattitude”. Din păcate, nu în România...

Noua revistă ”Daciattitude” (în traducere, ”atitudinea Dacia”) a apărut în Franţa, fiind dedicată pasionaţilor acestei mărci. Este o iniţiativă lăudabilă, dar şi oarecum curioasă dacă ne gândim că, totuşi, Dacia e o marcă extrem de tânără la francezi. Pe când şi în România aşa ceva?

BRAVO: Dacia are o revistă proprie, ”Daciattitude”. Din păcate, nu în România... BRAVO: Dacia are o revistă proprie, ”Daciattitude”. Din păcate, nu în România...

Primul număr al noii reviste ”Daciattitude”, dedicată mărcii Dacia, a apărut la francezi în luna octombrie a acestui an, fiind o mare surpriză făcută pasionaţilor acestor mărci - deşi, sincer vorbind, clienţii mărcii low-cost autohtone nu intră defel în aceeaşi categorie ca pasionaţii altor mărci, precum Porsche, Ferrari sau BMW, care de ani de zile au reviste dedicate.

Ei bine, ”Daciattitude” este o revistă bilunară (!), primul număr ”răsfăţându-şi” cititorii cu nu mai puţin de 100 de pagini de subiecte interesante, de la impresii despre noua Dacia Logan MCV sau informaţiile despre noul Duster facelift până la un test inedit cu o versiune pick-up a lui Dokker sau chiar un test-pasiune cu o maşină de colecţie: Dacia 1410 Sport!

Evident, o porţiune consistentă a revistei le este rezervată pasionaţilor Dacia, care sunt din ce în ce mai numeroşi, după cum o arată fiecare nouă ediţie a evenimentului anual ”Picnicul Dacia”. Din această direcţie, subiectele sunt nenumărate...

Ce ziceţi, merită 3,90 euro această revistă dedicată mărcii Dacia?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.