Britanicii compară Dacia Duster cu Mazda CX-5 şi noul Nissan Qashqai. VIDEO

Varianta fără facelift a SUV-ului autohton Dacia Duster a fost pus faţă în faţă cu două modele mult mai scumpe, într-un comparativ realizat de britanicii de la CarBuyer. Iată ce a ieşit.

Britanicii compară Dacia Duster cu Mazda CX-5 şi noul Nissan Qashqai. VIDEO Britanicii compară Dacia Duster cu Mazda CX-5 şi noul Nissan Qashqai. VIDEO

Dacia Duster este cel mai ieftin SUV de pe piaţa din Marea Britanie, ceea ce a dus la vânzări surprinzător de bune. Cu toate acestea, Dusterul (fără facelift) nu e chiar cel mai rafinat model din segmentul SUV-urilor compacte. Dar toate acestea nu i-au oprit pe englezii de la CarBuyer să pună Dusterul faţă în faţă cu Mazda CX-5 şi noul Nissan Qashqai.

Rezultatul comparativului, în videoclipul de mai jos.

Dacă nu ai avut suficientă răbdare să urmăreşti toată filmarea, lucrurile stau cam aşa: Nissan Qashqai a ieşit câştigător, în vreme ce Dacia Duster a ieşit pe locul al doilea, principalul atu al modelului românesc fiind preţul foarte mic. Totodată, Mazda CX-5 a primit ultimul loc, din simplul motiv că este prea scumpă.

Tu ce părere ai despre testul britanicilor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.