Bugatti Galibier – insuficient de puternic!?

Autor: Dan Vache 08 sept. 2011 Știri auto

Această ştire este construită pe baza mai multor zvonuri care au invadat internetul. Mult-aşteptatul Bugatti Galibier se pare că va mai întârzia iar cei care îşi doreau acest Veyron spaţios vor fi dezamăgiţi să afle că decizia finală în privinţa maşinii va fi luată la sfârşitul acestui an.

Şi totuşi amânarea lui Gailbier are toate şansele să fie de bun augur. Asta deoarece noul şef al lui Bugatti, Wolfgang Durheimer vrea ca limuzina sa să înheie toate discuţiile din lume legate de performanţele maşinilor din segmentul său. El vrea ca Galibier să fie o declaraţie extremă de putere şi lux, un „argument stopper” după cum îl numesc sursele ce au invadat Internetul cu informaţiile lor.

Decizia finală legată de momentul lansării lui Galibier va fi luată după ce Durheimer va primi răspunsurile pe care doreşte să le audă de la echipa de dezvoltare, răspunsuri legate de confort, spaţiu interior şi mai ales performanţe. Legat de acestea din urmă se pare că Bugatti-boss consideră că doar 800 CP nu sunt suficienţi pentru o astfel de maşină care ar trebui să fie cea mai bună limuzină din istoria Planetei. Puterea de 800 CP este considerată prea mică deoarece există tuneri care pot modifica maşini din aceiaşi clasă la puteri mai mari şi Durheimer doreşte o limuzină care pur şi simplu să fie dusă la extrem din toate punctele de vedere.

Deoarece şi Veyron a trecut prin aceleaşi chinuri ale facerii până nu a depăşit 400 km/h în teste, aşteptaţi-vă ca Galibier să se nască cu adevărat special. Când însă, rămâne de văzut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide