Bugatti Veyron - 11 bucăţi pe stoc!

Un dealer de maşini de lux din Marea Britanie are nu mai puţin de 11 Bugatti Veyron de vânzare! S-au săturat milionarii de maşina de un milion de euro?

Bugatti Veyron - 11 bucăţi pe stoc! Bugatti Veyron - 11 bucăţi pe stoc!
Innovation Cars este deţinută de Hugh McAuley, fost fotbalist de performanţă, firma ocupându-se de tranzacţii cu automobile de lux şi exclusiviste. Iată că, recent, a fost dat publicităţii faptul că acest dealer deţine nu mai puţin de 11 Bugatti Veyron în stoc! Lucru cu atât mai ciudat cu cât nu mai sunt multe maşini în vânzare din seria de 300 de exemplare.

Chiar dacă prima concluzie ar fi că maşina nu se bucură de succesul scontat, explicaţia care ni se dă este simplă: modelele aflate în vânzare sunt, de fapt, comenzi la care proprietarii au renunţat, deoarece... au dat comandă pentru un al doilea model Bugatti Veyron!

Noi rămânem de părere că explicaţiile de pe blogul acestui dealer nu sunt în totalitate reale, însă cele 11 maşini sunt cât se poate de reale. Şi cu siguranţă potenţialii clienţi nu vor fi arătaţi cu degetul pentru că şi-au luat un second-hand de un milion de euro...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.