Bugatti Veyron - amendă!

Despre Bugatti Veyron ştim că are 1000 CP, că are un preţ de un milion de euro sau că atinge 400 km/h. Ce altceva mai poate fi interesant?

Bugatti Veyron - amendă! Bugatti Veyron - amendă!
Faptul că a primit amendă, dar nu prins de radar la viteze ameţitoare, ci datorită parcării într-un loc nepermis. Mai exact, în oraşul Manchester, reporterii ziarului The Sun au surprins, împreună cu mulţimea adunată în jurul maşinii, momentul în care o poliţistă "depune" amenda de 60 de lire sterline sub ştergătorul exclusivistului automobil.

Acest fapt a fost însoţit de uralele mulţimii, ceea ce l-a făcut pe tânărul proprietar să plece în grabă la volanul sueprcarului, fără să comenteze. Ne întrebăm, la fel ca reporterii The Sun, ce s-ar fi întâmplat dacă maşina ar fi fost tractată, ca oricare alt automobil de 100 de ori mai ieftin... Probabil curajul poliţiei s-a oprit la această amendă, insignifiantă în raport cu preţul maşinii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.