Bugatti Veyron criticat de Ron Dennis

Sunt vorbele lui Ron Dennis, şeful McLaren, cel care nu se arată deloc impresionat de supercar-ul de 1.001 CP.

Bugatti Veyron criticat de Ron Dennis Bugatti Veyron criticat de Ron Dennis

Ron Dennis nu este doar şeful lui Lewis Hamilton, şi cel care a supervizat producţia unora dintre cele mai competente supercar-uri ale ultimelor decenii, ci şi de o francheţe incredibilă. De curând britanicul a acordat un interviu siteului arabianbusiness.com în care a făcut cu ou şi cu oţet Bugatti Veyron, numindu-l literalmente "a piece of junk".

Dennis a început prin a se lega de aspect, spunând că poate vedea frumuseţea în multe femei , dar atunci când priveşte un Veyron i se pare că este urâtă ca un porc. De asemenea, britanicul spune că Veyronului îi lipseşte agilitatea pe curbe din cauză că este prea grea şi că pentru a putea scoate motorul, maşina trebuie tăiată în două.

Până la apariţia lui Bugatti Veyron, McLaren F1 era oficial cea mai rapidă maşină din lume, dar supercar-ul Bugatti a curmat dominaţia de 13 ani a lui F1. McLaren a lansat de curând modelul MP4-12C, dar acesta nu va fi vârful de gamă şi Dennis anunţă că va mai urma un model şi mai puternic, care probabil îi va da peste nas "porcului" Veyron.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.