Bugatti Veyron Spyder va fi produsă!

Zvonurile lansate la începutul anului despre producerea unei variante cabrio al lui Bugatii Veyron se pare că se vor concretiza, conform 4wheelsblog.

Bugatti Veyron Spyder va fi produsă! Bugatti Veyron Spyder va fi produsă!
Conform site-ului 4wheelsblog.com, varianta cabrio a binecunoscutului hypercar Bugatti Veyron va fi produsă într-o serie limitată de 80 de unităţi. Varianta Spyder nu va atinge performanţele coupeului, viteza maxină pe care o va înregistra cabrioletul va fi de numai 350 km/h. Recordul de viteză pentru o maşină cabrio este deţinut de Koenigsegg CCX, cu o viteză de top de 395 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.