Cadillac va construi un rival pentru A8, Seria 7 şi Clasa S

Privţi acest XTS Concept şi închipuiţi-vă că veţi putea cumpăra ceva mult mai mare şi mai impunător decât el, în loc de un Mercedes-Benz Clasa S. Sau în loc de un A8. Da, Cadillac va construi o limuzină de super-lux.

Cadillac va construi un rival pentru A8, Seria 7 şi Clasa S Cadillac va construi un rival pentru A8, Seria 7 şi Clasa S

Zvonurile de pe Internet circulă foarte repede însă deja ştiam de foarte mult timp că marca de super-lux a americanilor pregăteşte o ofensivă puternică cu modele noi menite să se lupte direct cu maşinile germane din diverse clase. Ceea ce vă prezentăm aici nu este un comunicat oficial dar se pare că suntem foarte aproape de momentul lansării acestuia.

Cadillac va construi un rival pentru limuzinele germane de super-lux iar designul său va fi inspirat din XTS Concept pe care îl puteţi vedea aici. Desigur, dimensiuniile maşinii vor fi mult mai mari. Primind undă verde, cel mai ambiţios proiect al lui GM, acest Cadillac de super-lux va fi construit pe o platformă nouă care a primit numele intern de Omega. Această platformă nouă cu tracţiune spate va folosi din plin materiale şi structuri uşoare inclusiv aluminiu. Dezvoltarea întregului proiect va fi realizată de GM America chiar dacă maşina este destinată în mare parte şi pieţei aflate sub influenţa GM China.

Se pare că data de lansare a noului vârf de gamă Cadillac este programată pentru 2016-2017, astfel că noul model are toate şansele să prindă ultimii ani de viaţă ai lui XTS care va fi lansat în serie curând. La fel, există şanse ca acest XTS să fie doar un model temporar deoarece este nu este considerat a fi o maşină demnă de lupta cu granzii europeni.

GM dezvoltă momentan o nouă generaţie de motoare V8 Small Block, inclusiv versiuni hibride deci viitorul vârf de gamă Cadillac se va bucura de prezenţa acestor soluţii sub capotă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.