Calculul simplu făcut de Poliţie ne arată că ieşi clar mai bine dacă respecţi viteza legală

Campania de informare a Poliţiei Rutiere ...

Calculul simplu făcut de Poliţie ne arată că ieşi clar mai bine dacă respecţi viteza legală Calculul simplu făcut de Poliţie ne arată că ieşi clar mai bine dacă respecţi viteza legală

Campania de informare a Poliţiei Rutiere continuă. Oamenii legii au postat pe pagina de Facebook un calculul simplu care arată că ieşi clar mai bine dacă respecţi viteza legală: ajungi mai repede şi în siguranţă la destinaţie, cu permis şi fără amendă de plătit.

  • Viteza maximă legală, pe autostradă – 130 km/h
  • Viteza la care rămâi fără permis – peste 180 km/h
  • Timp de completare a procesului-verbal – aproximativ 10 minute
  • Distanţa pe care ai fi putut să o parcurgi în acest timp, circulând cu viteza legală – 21,6 km

Săptămâna trecută, 73 de şoferi nu au tinut cont de acest calcul şi au rămas fără permis pentru 90 de zile după ce au pus în pericol siguranţa circulaţiei pe autostrăzi. Viteza record: 251 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 18 mai, la ora 12:05, pe autostrada Bucureşti-Braşov, când poliţiştii au depistat un bărbat, care conducea cu viteza de 251 km/h.

Toţi conducătorii auto depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.