Campanie inedită de teasing BMW

Cei de la BMW se joacă de-a psihologia inversă: au creat site-ul dontblogaboutthis.com ("nu scrie pe blog despre asta"), unde ne arată nişte imagini ciudate, cu un BMW Seria 6 cu bot de Vision Concept. Suficient de intrigant.

Fenomenul bloggingului nu el este străin celor de la BMW, care nu sunt la prima experienţă de teasing prin intermediul internetului.

De această dată, avem parte de nişte imagini foarte ciudate: pare să fie vorba despre o mixtură între actualul BMW Seria 6 şi conceptul BMW VIsion EfficientDynamics, prezentat la Salonul Auto Frankfurt 2009.

Deocamdată, mister total despre ce poate fi vorba.

VEZI IMAGINI ŞI FILMĂRI CU MODELUL CIUDAT BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.