Campanie video împotriva accidentelor

Aşa se face o campanie în Anglia pentru a trage un semnal de alarmă tuturor posesorilor de carnete de şofer. Domnii de la Poliţia Română pot lua notiţe.

Deşi nu englezii produc cele mai multe accidente, cu siguranţă ei au un simţ al responsabilităţii mult mai bine dezvoltat decât cel al altora. Primul clipul este de fapt o compilate din 4 campanii video create de companii britanice care activează în domeniul auto. Clipul, în care campaniilor le este adăugat un plus de duritate mai ales prin coloana sonoră, cu siguranţă trage un semnal de alarmă atât în rândul posesorilor de maşini cât şi în rândul pietonilor.

Cele patru campanii din primul videoclip au 4 mesaje clare: 1. Nu beţi niciodată dacă aveţi de gând să conduceţi. 2. Puneţi-vă centura de siguranţă după ce urcaţi la volan. 3. Nu conduceţi cu viteză excesivă. 4. Să nu cumva să vă luaţi ochii de pe carosabil în timpul condusului.

Avem şi noi un exemplu, cel de-al doilea clip video, în care realizatorul acestuia, Inspectoratul General al Poliţiei Române, pune accentul pe vitezele excesive ale unor motociclişti. Dar cum rămâne domnilor cu accidentele în care motocicliştii sunt victime ale incompetenţei unor şoferi?

Trageţi singuri concluzia în urma vizionării celor două clipuri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.