Campionatul de Rally Sprint al României - 17 februarie 2008

Sfârşitul de săptămână le va aduce pasionţilor de cai putere şi cauciuc ars prima etapă a Campionatului de Rally Sprint al României.

Campionatul de Rally Sprint al României - 17 februarie 2008 Campionatul de Rally Sprint al României - 17 februarie 2008
UPDATE:

8 spectatori din cei prezenţi la prima etapă din Campionatul de Rally Sprint al României, programată pe 17 februarie la Romexpo, pot câştiga un curs de pilotaj la una din şcolile de pilotaj din România.

+++++++++++++++++++++++

Sezonul competiţional auto 2008 se va deschide, în acest sfârşit de săptămână, cu prima etapă din Campionatul de Rally Sprint al României. Competiţia se va desfăşura duminică, 17 februarie, în incinta Romexpo pe un traseu special amenajat, iar la start sunt admise automobilele de competiţii in configuraţia de raliuri, dar şi cele in configuraţia de viteză în coastă.

Lungimea traseului, din incinta complexului Romexpo, este de 15,6 km şi va consta în parcugerea de şase ori a unei probe speciale în lungime de 2,6 km. Configuraţia acestei probe va conţine toate tipurile de viraje (ace de păr, de doi, de trei, de patru, inclusiv porţiuni în urcare şi în coborâre pe un traseu cu o lăţime considerabilă) utile tuturor participanţilor pentru o setare optimă a automobilelor de competiţii pentru prima etapă din CRR şi CVCR. Startul la „Rally-Sprint Bucuresti 2008” se va da sâmbătă, 17 februarie, la ora 13.00
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.