Când un Mercedes SLS AMG Black Series întâlneşte un monopost de F1. VIDEO

Să nu ne înţelegeţi greşit, ne plac linuţele, dar doar atunci când sunt organizate legal, în locuri care protejează siguranţa privitorilor. Dar un duel disproporţionat între un SLS AMG Black Series şi un monopost de F1 este greu de privit.

Când un Mercedes SLS AMG Black Series întâlneşte un monopost de F1. VIDEO Când un Mercedes SLS AMG Black Series întâlneşte un monopost de F1. VIDEO

Echipat cu un V8 de 6,2 litri aspirat natural care dezvoltă 631 CP şi 634 Nm, Mercedes-Benz SLS AMG Black Series poate fi catalogat oricum, numai lent nu. Ajutat şi de transmisia automată cu şapte rapoarte AMG Speedshift DCT, SLS AMG Black Series accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 secunde. Fulgerător, aţi putea spune.

Şi totuşi lent, comparat cu sprintul unui monopost de Formula 1. Da, aţi citit bine, monopost de Formula 1, propulsat tot de un V8, dar de 2,4 litri, care dezvoltă 760 CP. Pe lângă diferenţa de putere, coupe-ul SLS AMG pierde mult teren la capitolul masă, fiind de două ori mai greu (1.550 kg) decât adversarul său, care cântăreşte doar 650 kg - lucru care îi permite să termine cursa cu un avans de peste şase secunde.

Mai jos, v-am pregătit un videoclip cu duelul inegal dintre monopostul de F1 şi coupe-ul german:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.