"Car of the year" în Japonia - Honda CR-Z

În 31 de ani de istorie a competiţiei “Car of the Year” în Japonia, Honda a câştigat acest premiu de 11 ori, depâşind astfel rezultatele oricărui alt producător. Anul acesta marele câştigător este Honda CR-Z.

"Car of the year" în Japonia - Honda CR-Z "Car of the year" în Japonia - Honda CR-Z

Anul trecut, când organizatorii au aniversat 30 de ani, modelului Honda Jazz 2001 i-a fost decernat premiul special "Cea mai bună maşină a deceniului" ediţia a 3-a. Din 2000, Honda a câştigat premiul Japan Car of the Year de 6 ori. Aceasta demonstrează tehnologia avansată şi designul inovator al produselor Honda.

Preşedintele Honda, Takanobu Ito, a declarat că este mândru că Honda CR-Z a fost aleasă maşina anului în Japonia. Acesta a mai adăugat că acest premiu demonstreză faptul că publicul ar accepta aspiraţiile Honda de a livra maşini eco, reflectând adevăratele valori ale modelului Honda CR-Z.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.