Care este cel mai rapid SUV: Lamborghini Urus, Tesla Model X, Mercedes-AMG G63 sau Range Rover Sport SVR - VIDEO

Întrecerea anului!

Care este cel mai rapid SUV: Lamborghini Urus, Tesla Model X, Mercedes-AMG G63 sau Range Rover Sport SVR - VIDEO Care este cel mai rapid SUV: Lamborghini Urus, Tesla Model X, Mercedes-AMG G63 sau Range Rover Sport SVR - VIDEO

Britanicii de la Carwow au vrut să afle care este cel mai rapid SUV în acest moment, aşa că au luat câte un Lamborghini Urus, Tesla Model X, Mercedes-AMG G63 şi Range Rover Sport SVR, şi i-au pus să se întreacă. 

Pe banda din stânga au pus un vehicul electric - dar nu orice vehicul electric. Acesta este Tesla Model X P100D, o maşină care costă 140.000 de dolari, care produce 762 cai putere. În modul Ludicrous va ajunge de la 0 la 100 de km pe oră în mai puţin de trei secunde.

Restul vehiculelor din întrecere au motoare convenţionale, fiecare cu câte un V8 sub capotă. Lamborghini Urus, primul SUV Lamborghini, are un motor V8 de 4 litri twin-turbo, cu o putere de 640 de cai. Ajunge de la 0 la 100 de km pe oră în 3,6 secunde. 

Mercedes-AMG G63 produce 577 de CP şi poate sprinta de la 0 la 100 de km pe oră în 4,5 secunde. Iar acestea se alătură modelului Range Rover Sport SVR, al cărui motor V8 de 5 litri are  o putere de 575 CP şi 700 Nm, care ajunge la suta de km în patru secunde.

Pentru cei care nu au răbdare să se uite până la final, îi anunţăm că Tesla iese pe primul loc. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.