Cascadorie eşuată, dar de record cu Dacia 1300

Ştiaţi că un român a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai periculoasă cascadorie? S-a întâmplat acum 16 ani, cu o Dacia 1300. Vedeţi mai jos despre ce este vorba.

În 1995, cunoscutul cascador Lae Drăghici a încercat să zboare cât mai mult în aer cu o Dacia 1300 modificată, cu ocazia Zilelor Alba Iulia. Însă viteza la care a "decolat" de pe rampă a fost mai mare decât trebuia, iar maşina s-a prăbuşit pe asfalt, lăsând asistenţa înmărmurită.

Din fericire, atât pilotul, cât şi copilotul au ieşit din maşină teferi. Aşa încât, acum 16 ani, Cartea Recordurilor a considerat această cascadorie drept cea mai periculoasă de până atunci, imaginile făcând înconjurul lumii. Imagini pe care le puteţi vedea în continuare:

Cascadorie eşuată cu Dacia 1300 de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.