Câştigă adevăratul Porsche Carrera S 2012 cu NFS The Run!

Electronic Arts îţi oferă şansa de a câştiga noul Porsche Carrera S, numai dacă te înscrii pe site-ul oficial al jocului NFS The Run.

În NFS The Run poţi conduce cele mai tari maşini sport de pe planetă, însă acest lucru este valabil doar în plan virtual. Aşa că, Electronic Arts pune la bătaie noul Porsche 911 Carrera S pentru cei care se vor înscrie pe site-ul oficial al jocului. Participanţii la acest concurs nu trebuie decât să se înregistreze (valabil doar pentru cei care nu au cont), sau să se logheze pe site, însă fără a avea obligaţia de a cumpăra sau comanda noul joc NFS The Run.

Cu toate acestea, există şi câteva reguli privind eligibilitatea celor înscrişi precum locul de reşedinţă sau dacă deţin un permis de conducere valid.

Din păcate, concursul este disponibil doar pentru cei din SUA, Canada şi Marea Britanie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.