Ce maşini second hand din Germania este recomandabil să evitaţi

Autor: Oraan Mărculescu 04 iul. 2013 Știri auto

 

 


Organismul german TÜV (Technischen Überwachungs-Vereinen, în traducere, Asociaţia Germană pentru Inspecţiile Tehnice Periodice) realizează în fiecare an statistici referitor la rata de defectare a milioane de maşini second hand care circulă în Germania. Chiar dacă este efectuat în 2013, acesta ne prezintă o listă a maşinilor second hand pe care e bine să le evitaţi dacă nu vreţi dureri de cap ulterior cu reparaţiile dese şi costisitoare.

Citeşte şi: Test drive DUSTER Black Touch. All-road-ul românesc face senzaţie

CLASA MINI ŞI MICĂ: Ford Ka

Simpatica maşinuţă, produsă între 1996 şi 2008, poate fi cumpărată la preţuri aproape derizorii, începând cu 500 de euro. Din păcate, nu doar în cazul modelelor foarte vechi, una dintre principalele probleme ţine de rugina avansată a caroseriei.

Nici amortizoarele sau arcurile nu ţin mult la Ka, lucru valabil şi pentru circuitul de frânare sau sistemul de evacuare. Motoarele, în schimb, se comportă destul de bine, nepunând probleme mai mari decât media segmentului din care face parte.

VEZI UN NOU MODEL PE PAGINA URMĂTOARE


Pagini: 1 2 3 4 5 6

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide