Ce spune Jeremy Clarkson despre revenirea la Top Gear

Jeremy Clarkson, fostul star al emisiunii „Top Gear", spune că i s-a propus să revină la cârma acestui show, însă a refuzat pentru că un director al BBC l-a comparat cu Jimmy Savile, fost prezentator vedetă al televiziunii, acuzat că a abuzat sexual zeci de minori.

Ce spune Jeremy Clarkson despre revenirea la Top Gear Ce spune Jeremy Clarkson despre revenirea la Top Gear

La câteva zile după ce radiodifuzorul public britanic (BBC) a anunţat că prezentatorul de radio şi televiziune Chris Evans va fi gazda principală a emisiunii "Top Gear", în locul lui Jeremy Clarkson, Clarkson spune că ar fi putut să revină la show-ul care l-a consacrat, informează dailymail.co.uk.

Jeremy Clarkson precizează că un director al BBC, al cărui nume nu a fost dezvăluit, i-a propus să îşi reia rolul în show-ul "Top Gear" chiar cu câteva zile înainte să fie făcut anunţul oficial în privinţa înlocuitorului său, Chris Evans.

Potrivit lui Jeremy Clarkson, oferta i-ar fi fost făcută săptămâna trecută, însă a refuzat-o din cauză că respectivul director l-ar fi comparat cu Jimmy Savile, fost prezentator vedetă al postului BBC, care este acuzat că a abuzat sexual zeci de minori.

De asemenea, Jeremy Clarkson consideră că s-a mers mult prea departe în acest caz. "După ce am fost comparat cu Jimmy Savile de cineva de la BBC şi a apărut informaţia în toată presa, cum aş mai fi putut să mă întorc?", a declarat Jeremy Clarkson pentru publicaţia britanică The Sun.

"Ar fi fost imposibil să fac acest show aşa cum mi-aş fi dorit. Cred că (cei de la BBC, n.r.) şi-au dat seama de acest lucru şi din acest motiv l-au adus în echipă pe Chris atât de repede după ce m-am întâlnit eu cu ei", a spus Clarkson.

Citeşte mai multe pe Gândul.info.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.