CE STUPID: un Audi s-a ciocnit cu maşina de poliţie!

Un şofer neglijent din Cehia, aflat la volanul unui Audi vechi, intră în curbă pe contrasens şi accidentează tocmai maşina poliţiei. Urmăreşte filmuleţul.

Să intri în curbă pe linie continuă nu este tocmai un lucru inteligent. Un şofer din Cehia a aflat acest lucru chiar pe pielea lui. Vrând, probabil, să impresioneze pasagerii batrânului său Audi cu o depăşire chinuită a unui tir, cehul din filmuleţul de mai jos şi-a terminat isprava cum nu se poate mai rău.

În curba pe care Audi-ul o parcurgea pe contrasens, încălcând linia continuă, intra simultan şi maşina de poliţie, astfel că rezultatul nu este deloc greu de anticipat. Maşina teribilistului o accidentează cea a poliţiştilor, iar pagubele sunt destul de consistente. Din fericire, nimeni nu şi-a pierdut viata, dar putem considera ca de data asta a fost vorba doar de noroc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.