Cea mai cool marcă auto din Anglia

Aston Martin a fost aleasă din nou cea mai cool marcă auto din Anglia, fiindu-i conferită această distincţie de cinci ori în ultimii şase ani.

Cea mai cool marcă auto din Anglia Cea mai cool marcă auto din Anglia

Distincţia a fost oferită de către "CoolBrands Council", o entitate infiinţată în 2001, cu scopul de a măsura şi a descoperii care marcă are o "rezonanţă" pozitivă pentru clienţi, bazându-se pe următoarele criterii: stil, inovaţie, autenticitate, originalitate şi oportunitate.

Stephen Cheliotis, preşedintele Centrului de analiză a mărcilor şi presedinte al "CoolBrands Council" a declarat: "Aston Martin este sexy şi sofisticată, de o calitate ireproşabilă. Să fim oneşti, cine nu şi-ar dori să deţină cea mai cool maşină de pe stradă, fie că vorbim despre tineri sau bătrâni, femei sau bărbaţi".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.